Rabu, 1 Julai 2015

Keburukan Telefon Pintar Terhadap Saraf

ADAM ESTES cukup risau memikirkan gejala sakit kepala yang dialaminya. Menurut Estes, simptom yang dialami tidak banyak berbeza dengan gejala yang dihidapi sepupunya sebelum dia disahkan menghidap tumor otak.

Tiada Lagi Notis Pemberitahuan Perubahan Harga Minyak

Mungkin tiada lagi senario beratur panjang membeli minyak sebelum harga naik.Ini kerana tiada lagi notis pemberitahuan mengenai perubahan harga minyak kepada orang ramai dan hanya akan dimaklumkan kepada pengusaha minyak pada setiap hujung bulan. Pada 30 Jun 2015 Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Hasan Malek, berkata ini kerana perubahan harga minyak akan menjadi rutin.

Cara Bayar ASB Loan Guna CIMB Click

Bagi yang belum ada CIMB Click boleh tengok cara daftar dekat sini. Perkhidmatan akan di kenakan bayaran rm 0.21 jika anda membuat loan bawah CIMB. Cas tambahan akan dikenakan jika loan ASB anda bukan bawah CIMB.

Keburukan Kacang Soya.

Terdapat pelbagai artikel yang menyatakan kebaikan dan keburukan dari kacang soya. Namun kali ini admin hanya mengfokuskan keburukan kacang soya sahaja. Kacang soya mempunyai rasa yang enak, mampu membuatkan seseorang menjadikan minuman kegemaranya. Admin pernah berjumpa dengan seorang pesakit yang menghidap penyakit lemah jantung. Pesakit tersebut menyatakan dia kerap kali mengambil air soya sejuk pada sebelah malam, dan doktor menyatakan ini salah satu menyebabkan beliau sakit, kerana kandungan lemak dalam soya. Jom kita lihat keburukan lain.